دانشکده پرستاری ام البنین (س) لامرد
برگزاری کارگاه غربالگری تغذیه در جوانان در دانشکده پرستاری لامرد
با توجه به اهمیت غربالگری تغذیه و ارزش تغذیه سالم در گروههای سن جوان کارگاهی با موضوع غربالگری تغذیه در جوانان جهت دانشجویان دانشکده پرستاری لامرد برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی دانشکده پرستاری با هدف آشنایی و آگاهی کارکنان کارگاه آموزشی تغذیه سالم در دانشکده پرستاری لامرد برگزار شد.
« محمد رضا رفیعی » کارشناس تغذیه در این راستا مباحثی از حول محور تغذیه و باروری سالم ، بهبود تغذیه جوانان ، تاثیر تغذیه سالم بر سلامت، تغییر عادات غذایی، ریز مغذی ها شامل املاح و ویتامین ها ، توزیع و نحوه صحیح مصرف ویتامین D آموزش های لازم را عنوان نمودند .
رفیعی در ادامه افزودند: مهمترین عامل در کاهش وزن افراد ، تغییر شیوه زندگی با رعایت رژیم غذایی سالم ، رفتار درمانی درست و فعالیت بدنی منظم می باشد.
افراد باید الگوی غذای سالم را رعایت نمایند، به گونه ای که سه وعده غذایی و دو وعده میان وعده از پنج گروه غذایی متنوع ( مصرف نان و غلات ، سبزی و میوه ، شیر و لبنیات ، گوشت و حبوبات و انواع روغن و چربی های سالم )را در برنامه روزانه خود بگنجانند.
این کارگاه یک روزه و به مدت سه ساعت و با توزیع مکمل ویتامین D در بین دانشجویان برگزار گردید.